Fideus d'arròs Mifen amb gambes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep M. Kao
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de llenties pardina
  • 1/2 kg de musclos
  • 1/2 kg de vieires
  • 1/2 kg d'escamarlans
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 fulles de llorer
  • 150 cl de vi blanc
  • 2 l de brou de peix
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els fideus d'arròs en un bol amb aigua calenta de l'aixeta durant 8 minuts.
Per fer el sofregit, poseu oli en una paella calenta i afegiu-hi la ceba tendra trossejada. Quan l'oli estigui calent, incorporeu-hi les gambes pelades. Quan estiguin cuits, retireu-los de la paella i afegiu-hi totes les verdures trossejades. Tot seguit, incorporeu-hi el carbassó trossejat. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi els fideus, ben escorreguts. Saleu-ho i deixeu-ho al foc mig minut més. Després incorporeu-hi una mica de salsa de soja. Doneu-hi unes voltes i ja podreu emplatar-ho. Finalment, incorporeu-hi les gambes.
Anar al contingut