Fideus d'arròs Mifen amb gambes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep M. Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de llenties pardina
- 1/2 kg de musclos
- 1/2 kg de vieires
- 1/2 kg d'escamarlans
- 1 ceba mitjana
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 cabeça d'alls
- 2 fulles de llorer
- 150 cl de vi blanc
- 2 l de brou de peix
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els fideus d'arròs en un bol amb aigua calenta de l'aixeta durant 8 minuts.
Per fer el sofregit, poseu oli en una paella calenta i afegiu-hi la ceba tendra trossejada. Quan l'oli estigui calent, incorporeu-hi les gambes pelades. Quan estiguin cuits, retireu-los de la paella i afegiu-hi totes les verdures trossejades. Tot seguit, incorporeu-hi el carbassó trossejat. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi els fideus, ben escorreguts. Saleu-ho i deixeu-ho al foc mig minut més. Després incorporeu-hi una mica de salsa de soja. Doneu-hi unes voltes i ja podreu emplatar-ho. Finalment, incorporeu-hi les gambes.
Per fer el sofregit, poseu oli en una paella calenta i afegiu-hi la ceba tendra trossejada. Quan l'oli estigui calent, incorporeu-hi les gambes pelades. Quan estiguin cuits, retireu-los de la paella i afegiu-hi totes les verdures trossejades. Tot seguit, incorporeu-hi el carbassó trossejat. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi els fideus, ben escorreguts. Saleu-ho i deixeu-ho al foc mig minut més. Després incorporeu-hi una mica de salsa de soja. Doneu-hi unes voltes i ja podreu emplatar-ho. Finalment, incorporeu-hi les gambes.