Fideus a la cassola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Maria Solà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
Els pèsols, tot i que són de color verd, no pertanyen al grup de les verdures, sinó al dels aliments feculents com els llegums.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 400 g de fideus N. 2
- 300 g de costella de porc trossejada
- 100 g de salsitxes de porc
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur o en conserva
- un grapat de pèsols ben tendres
- 1/2 pebrot verd
- 1/4 pebrot vermell
- sal, oli, pebre
- all i julivert
- 1/2 got de vi negre
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli enrossiu la costella. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi les salsitxes trossejades i deixeu-ho enrossir tot junt durant 4 o 5 minuts. Passat aquest temps, retireu-ho tot de la cassola i reserveu-ho.
A continuació, a la mateixa cassola, poseu-hi la ceba picada, el pebrot tallat ben petit, la sal i el pebre i deixeu-ho sofregir tot junt durant 15 minuts. Després, afegiu-hi el tomàquet en conserva, deixeu-ho coure 3 minuts, torneu-hi a posar les costelles i les salsitxes, aboqueu-hi el got de vi i deixeu-ho coure uns 4 minuts fins que s'evapori l'alcohol.
Tot seguit, incorporeu-hi els fideus i una cullerada d'all i julivert, remeneu-ho bé i deixeu-los rossejar durant un minut. Finalment, poseu-hi els pèsols, cobriu-ho tot amb aigua bullint i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
I ja per acabar, ja podeu emplatar els fideus.
A continuació, a la mateixa cassola, poseu-hi la ceba picada, el pebrot tallat ben petit, la sal i el pebre i deixeu-ho sofregir tot junt durant 15 minuts. Després, afegiu-hi el tomàquet en conserva, deixeu-ho coure 3 minuts, torneu-hi a posar les costelles i les salsitxes, aboqueu-hi el got de vi i deixeu-ho coure uns 4 minuts fins que s'evapori l'alcohol.
Tot seguit, incorporeu-hi els fideus i una cullerada d'all i julivert, remeneu-ho bé i deixeu-los rossejar durant un minut. Finalment, poseu-hi els pèsols, cobriu-ho tot amb aigua bullint i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
I ja per acabar, ja podeu emplatar els fideus.