Fideus a la cassola

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Maria Solà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pèsols, tot i que són de color verd, no pertanyen al grup de les verdures, sinó al dels aliments feculents com els llegums.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 400 g de fideus N. 2
  • 300 g de costella de porc trossejada
  • 100 g de salsitxes de porc
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet madur o en conserva
  • un grapat de pèsols ben tendres
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/4 pebrot vermell
  • sal, oli, pebre
  • all i julivert
  • 1/2 got de vi negre

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli enrossiu la costella. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi les salsitxes trossejades i deixeu-ho enrossir tot junt durant 4 o 5 minuts. Passat aquest temps, retireu-ho tot de la cassola i reserveu-ho.

A continuació, a la mateixa cassola, poseu-hi la ceba picada, el pebrot tallat ben petit, la sal i el pebre i deixeu-ho sofregir tot junt durant 15 minuts. Després, afegiu-hi el tomàquet en conserva, deixeu-ho coure 3 minuts, torneu-hi a posar les costelles i les salsitxes, aboqueu-hi el got de vi i deixeu-ho coure uns 4 minuts fins que s'evapori l'alcohol.

Tot seguit, incorporeu-hi els fideus i una cullerada d'all i julivert, remeneu-ho bé i deixeu-los rossejar durant un minut. Finalment, poseu-hi els pèsols, cobriu-ho tot amb aigua bullint i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

I ja per acabar, ja podeu emplatar els fideus.
Anar al contingut