Fideus a la cassola amb verat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 4 verats
  • 3 alls
  • 400 g de fideus del núm. 2
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • sal
  • 1 l de fumet Per a la picada:
  • 4 alls
  • 16 ametlles
  • 1 nyora
  • 1 tomàquet
  • allioli (opcional)

PREPARACIÓ

Primer de tot, talleu els alls a làmines i poseu-los en una cassola.
Abans que us comencin a agafar color, tireu-hi els fideus i deixeu-los rossejar, després afegiu-hi la picada perquè se us reforci de gust, i finalment, el fumet. Remeneu-ho bé i incorporeu-hi el verat, salat i tallat a trossos. Deixeu-ho coure durant 10 minuts a foc fort, 5 minuts més a foc lent, i els 5 últims minuts, rectifiqueu-ho de sal.
Anar al contingut