Fideus a la cassola amb verat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- 4 verats
- 3 alls
- 400 g de fideus del núm. 2
- 1 gotet d'oli d'oliva
- sal
- 1 l de fumet Per a la picada:
- 4 alls
- 16 ametlles
- 1 nyora
- 1 tomàquet
- allioli (opcional)
PREPARACIÓ
Primer de tot, talleu els alls a làmines i poseu-los en una cassola.
Abans que us comencin a agafar color, tireu-hi els fideus i deixeu-los rossejar, després afegiu-hi la picada perquè se us reforci de gust, i finalment, el fumet. Remeneu-ho bé i incorporeu-hi el verat, salat i tallat a trossos. Deixeu-ho coure durant 10 minuts a foc fort, 5 minuts més a foc lent, i els 5 últims minuts, rectifiqueu-ho de sal.
Abans que us comencin a agafar color, tireu-hi els fideus i deixeu-los rossejar, després afegiu-hi la picada perquè se us reforci de gust, i finalment, el fumet. Remeneu-ho bé i incorporeu-hi el verat, salat i tallat a trossos. Deixeu-ho coure durant 10 minuts a foc fort, 5 minuts més a foc lent, i els 5 últims minuts, rectifiqueu-ho de sal.