Fideuada amb ceps
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Restaurant Cal Titarró, Sant Andreu de Castellbò ( Alt Urgell)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Ceps deshidratats
- Cebes
- Fideus d'un gruix mitjà
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
1. Agafeu un grapat de ceps cecs i poseu-los en remull durant una estona.
2. Sofregiu ceba en una paella fins que quedi ben confitada.
3. Amb un ganivet piqueu els ceps rehidratats i afegiu-los a la paella on hi teniu la ceba.
4. Piqueu una mica d'all i julivert i afegiu-ho a la paella. Salpebreu-ho al vostre gust.
5. Tireu-hi els fideus i remeneu-los fins que siguin rossos.
6. Apugeu el foc i tireu-hi l'aigua, més o menys un cullerot per cada comensal. Va bé fer-ho amb l'aigua de rehidratar els ceps bé amb un brou suau.
7. Deixeu-ho coure a foc viu durant un quart d'hora. Serviu-ho tot seguit.
2. Sofregiu ceba en una paella fins que quedi ben confitada.
3. Amb un ganivet piqueu els ceps rehidratats i afegiu-los a la paella on hi teniu la ceba.
4. Piqueu una mica d'all i julivert i afegiu-ho a la paella. Salpebreu-ho al vostre gust.
5. Tireu-hi els fideus i remeneu-los fins que siguin rossos.
6. Apugeu el foc i tireu-hi l'aigua, més o menys un cullerot per cada comensal. Va bé fer-ho amb l'aigua de rehidratar els ceps bé amb un brou suau.
7. Deixeu-ho coure a foc viu durant un quart d'hora. Serviu-ho tot seguit.