Fideuà vegetal

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Raül Balam Ruscalleda
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Moments (Hotel Mandarin Oriental), Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espinacs són rics en vitamines antioxidants com la A, la C i la E, molt indicades per contrarestar la oxidació del sol a l'estiu.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 32 g de carbassó
  • 20 g d'all tendre
  • 32 g de fulles d'espinacs
  • 20 g de porro
  • 12 g de tirabecs
  • 32 g de pastanaga
  • 20 g de nap daikon
  • 20 g de fideus del número 0
  • 125 ml d'aigua mineral
  • oli d'oliva
  • sal
  • Per a l'emplatat:
  • uns daus de formatge cremós
  • pètals de flors de carbassó

PREPARACIÓ

Per començar, talleu totes les verdures a la juliana i fent-les de la mateixa mida que els fideus.

A continuació, en una paella sense oli, enrossiu els fideus a foc suau.

Mentrestant, en una cassola amb una mica d'oli salteu el porro i l'all tendre durant un parell de minuts.

Seguidament, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi el nap, els tirabecs, el carbassó i la pastanaga i remeneu-ho bé. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi els espinacs, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé, poseu-hi els fideus rossos, cobriu-ho amb aigua bullint, torneu-ho a rectificar de sal, deixeu-ho coure un minut a foc fort i poseu-ho al forn durant 5 minuts a 200 graus.

I ja per acabar, guarniu la cassola amb uns dauets de formatge cremós i uns pètals de flor de carbassó i ja ho podeu servir.
Anar al contingut