Fideuà vegetal
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Raül Balam Ruscalleda
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Moments (Hotel Mandarin Oriental), Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Els espinacs són rics en vitamines antioxidants com la A, la C i la E, molt indicades per contrarestar la oxidació del sol a l'estiu.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 32 g de carbassó
- 20 g d'all tendre
- 32 g de fulles d'espinacs
- 20 g de porro
- 12 g de tirabecs
- 32 g de pastanaga
- 20 g de nap daikon
- 20 g de fideus del número 0
- 125 ml d'aigua mineral
- oli d'oliva
- sal
- Per a l'emplatat:
- uns daus de formatge cremós
- pètals de flors de carbassó
PREPARACIÓ
Per començar, talleu totes les verdures a la juliana i fent-les de la mateixa mida que els fideus.
A continuació, en una paella sense oli, enrossiu els fideus a foc suau.
Mentrestant, en una cassola amb una mica d'oli salteu el porro i l'all tendre durant un parell de minuts.
Seguidament, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi el nap, els tirabecs, el carbassó i la pastanaga i remeneu-ho bé. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi els espinacs, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé, poseu-hi els fideus rossos, cobriu-ho amb aigua bullint, torneu-ho a rectificar de sal, deixeu-ho coure un minut a foc fort i poseu-ho al forn durant 5 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, guarniu la cassola amb uns dauets de formatge cremós i uns pètals de flor de carbassó i ja ho podeu servir.
A continuació, en una paella sense oli, enrossiu els fideus a foc suau.
Mentrestant, en una cassola amb una mica d'oli salteu el porro i l'all tendre durant un parell de minuts.
Seguidament, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi el nap, els tirabecs, el carbassó i la pastanaga i remeneu-ho bé. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi els espinacs, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé, poseu-hi els fideus rossos, cobriu-ho amb aigua bullint, torneu-ho a rectificar de sal, deixeu-ho coure un minut a foc fort i poseu-ho al forn durant 5 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, guarniu la cassola amb uns dauets de formatge cremós i uns pètals de flor de carbassó i ja ho podeu servir.