Fideuà de marisc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Elche
INGREDIENTS
- 4 escamarlans
- 4 gambes
- 1 calamar
- 200 g de cloïsses
- 500 g de fideus del núm. 5
- 3 tomàquets madurs
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 pebrot vermell
- julivert
- 2 grans d'all
- safrà
- sal Per al brou:
- 1/2 kg de peix de roca
- sal, aigua i llorer
PREPARACIÓ
En primer lloc, poseu oli en una paella de fer arròs.
Quan estigui calent, fregiu-hi el pebrot vermell tallat a tires. Després poseu-hi el calamar, també tallat; una mica de sal i el tomàquet ratllat. Un cop tingueu el tomàquet ben sofregit, incorporeu-hi les cloïsses. I quan s'hagin obert, tireu-hi els fideus. Remeneu-ho i afegiu-hi una picada d'all i julivert i el safrà. Torneu-ho a remenar i aboqueu-hi el brou. Poseu-hi també els escamarlans i les gambes. La cocció de la fideuà ha de ser d'uns 15 minuts. Podeu decorar-la amb llimona.
Quan estigui calent, fregiu-hi el pebrot vermell tallat a tires. Després poseu-hi el calamar, també tallat; una mica de sal i el tomàquet ratllat. Un cop tingueu el tomàquet ben sofregit, incorporeu-hi les cloïsses. I quan s'hagin obert, tireu-hi els fideus. Remeneu-ho i afegiu-hi una picada d'all i julivert i el safrà. Torneu-ho a remenar i aboqueu-hi el brou. Poseu-hi també els escamarlans i les gambes. La cocció de la fideuà ha de ser d'uns 15 minuts. Podeu decorar-la amb llimona.