Fettuccini de sèpia amb calamarsets de costa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Natàlia Barberà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Torru, Llívia, Girona
- Informació nutricional -Obre
Aquest plat és ideal per a tota la família, especialment per a nens que rebutgen el peix o les verdures.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 400 g de fettuccini frescos
- 1/2 kg de calamarsets de costa
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 carbassó
- pastanagues
- bròquil
- 1 culleradeta d'oli de tòfona
- 1 tòfona petita
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els espàrrecs, el bròquil, el carbassó i les pastanagues, tot tallat a trossos, en un cassó amb aigua bullint i escaldeu-ho durant un parell de minuts.
Seguidament, deixeu-ho refredar en un bol amb aigua i gel.A continuació, en un cassó amb aigua bullint i sal deixeu coure els fettuccini durant uns 5 minuts.Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les verdures escaldades i els calamarsets. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi la pasta i salteu-ho durant un parell de minuts més.I ja per acabar, emplateu la pasta amb les verdures i els calamarsets, poseu-hi una mica de tòfona ratllada per sobre i amaniu-ho amb l'oli de tòfona.
Seguidament, deixeu-ho refredar en un bol amb aigua i gel.A continuació, en un cassó amb aigua bullint i sal deixeu coure els fettuccini durant uns 5 minuts.Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les verdures escaldades i els calamarsets. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi la pasta i salteu-ho durant un parell de minuts més.I ja per acabar, emplateu la pasta amb les verdures i els calamarsets, poseu-hi una mica de tòfona ratllada per sobre i amaniu-ho amb l'oli de tòfona.