Fetge gras amb torró de Xixona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Vilalta
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalán), Caldes de Malavella
INGREDIENTS
- 1 fetge gras de 600 g
- 10 g de sal
- 3 grans de pebre negre
- 1 copa de moscatell
- torró de Xixona
- 16 cirerols
- 1 poma Golden
PREPARACIÓ
Després, farciu-lo amb el torró de Xixona esmicolat, poseu-hi el moscatell a sobre, tanqueu-lo i emboliqueu-lo amb paper film.
A continuació, poseu-lo a coure al microones durant 3 minuts a potència mitjana.
Tot seguit, poseu-lo a refredar en un bol amb aigua i gel. Finalment, desemboliqueu-lo i talleu-lo a rodanxes.
I ja per acabar, emplateu les rodanxes de fetge gras i guarniu el plat amb els cirerols i una mica de poma tallada a dauets.
A continuació, poseu-lo a coure al microones durant 3 minuts a potència mitjana.
Tot seguit, poseu-lo a refredar en un bol amb aigua i gel. Finalment, desemboliqueu-lo i talleu-lo a rodanxes.
I ja per acabar, emplateu les rodanxes de fetge gras i guarniu el plat amb els cirerols i una mica de poma tallada a dauets.