Fetge gras amb caramel de ratafia
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Boada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners
INGREDIENTS
- 1 fetge d'ànec
- 4 teules
- 1/2 l de ratafia
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins a aconseguir una textura de caramel.
Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins a aconseguir una textura de caramel.
Mentrestant, talleu el fetge gras a rodanxes gruixudes i feu-les coure en una paella sense oli. Quan estiguin torrades per les dues bandes, retireu-les i deixeu-les sobre un paper absorbent.
I ja per acabar, esmicoleu les teules i poseu-les a la base del plat, col·loqueu el fetge gras a sobre i salpebreu-lo. Finalment, tireu-hi per sobre més teules esmicolades i una mica del caramel de ratafia.
Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins a aconseguir una textura de caramel.
Mentrestant, talleu el fetge gras a rodanxes gruixudes i feu-les coure en una paella sense oli. Quan estiguin torrades per les dues bandes, retireu-les i deixeu-les sobre un paper absorbent.
I ja per acabar, esmicoleu les teules i poseu-les a la base del plat, col·loqueu el fetge gras a sobre i salpebreu-lo. Finalment, tireu-hi per sobre més teules esmicolades i una mica del caramel de ratafia.