Fetge de porc amb vi de porto
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Fetge de porc amb vi de porto
- (per a 2 persones)
- 1 copa de porto dolç
- 2 cebes petites
- 20 g de mantega
- 150 g d'arròs
- 375 ml d'aigua
- 200 g de fetge de porc fresc
PREPARACIÓ
1.Tallem el fetge de porc i la ceba.
2.Posem força oli a la cassola que hem fet escalfar abans.
3.Salpebrem el fetge, barregem els talls i els tirem a la cassola. Els reservem en un plat amb paper de cuina.
4.Hi posem més oli. Ara daurem la ceba i que es vagi fent a poc a poc. Hi afegim una cullerada de mantega. Quan ja s'ha desfet, hi afegim una copa de porto. Ho deixem al foc durant cinc minuts, perquè es cremi l'alcohol.
5.Ara només falta tornar a agafar els talls de fetge i afegir-los a la cassola.
6.Mentrestant, hem fet bullir l'arròs blanc que acompanyarà el plat.
2.Posem força oli a la cassola que hem fet escalfar abans.
3.Salpebrem el fetge, barregem els talls i els tirem a la cassola. Els reservem en un plat amb paper de cuina.
4.Hi posem més oli. Ara daurem la ceba i que es vagi fent a poc a poc. Hi afegim una cullerada de mantega. Quan ja s'ha desfet, hi afegim una copa de porto. Ho deixem al foc durant cinc minuts, perquè es cremi l'alcohol.
5.Ara només falta tornar a agafar els talls de fetge i afegir-los a la cassola.
6.Mentrestant, hem fet bullir l'arròs blanc que acompanyarà el plat.