Fetge d'ànec amb porto i canons de cansalada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Estrella de plata

INGREDIENTS

  • Per al fetge d'ànec amb porto:
  • 4 escalopes de fetge d'ànec de 40 g
  • 1 got de porto
  • sal Maldon
  • pebre negre
  • 4 llesquetes de pa Per als canons:
  • 16 talls de cansalada de 15 x 8 aprox.
  • 150 g de fetge (de terrina)
  • 150 g d'encenalls de parmesà
  • 16 llesquetes de pa torrat
  • sal Maldon
  • pebre negre
  • julivert arrissat per guarnir

PREPARACIÓ

Fetge d'ànec amb porto Per començar, reduïu el porto en una cassola.
D'altra banda, talleu el fetge a llesques gruixudes i doneu-li forma aixafant-lo amb un ganivet. Fregiu-lo en una paella calenta i sense oli. Per muntar el plat, poseu el fetge sobre unes torradetes de pa, i salsegeu-ho amb el porto reduït a punt de caramel. Decoreu-ho amb una mica de verd, pebre i sal estrellada. Canons de cansalada Comenceu fent uns encenalls de parmesà i després feu el mateix amb la terrina de fetge freda de la nevera. Amb les tires de cansalada estirades, aneu-hi posant el fetge i el parmesà al damunt i emboliqueu-ho com un canó; poseu-ho sobre una torrada de pa i tireu-hi sal estrellada i una mica de pebre.
Anar al contingut