Fetge d'ànec amb mongeta tendra
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 2 escalopins de fetge d'ànec fresc (150 g)
- 300 g de mongeta tendra perona
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- pebre de Sechuan
- vinagre de Mòdena
- sal de Maldon
PREPARACIÓ
1.Comencem el plat traient els fils de les mongetes i les tallem. En un bol, hi barregem oli d'oliva, vinagre de Mòdena, uns grans de pebre de Sechuan i les mongetes.
2.Emboliquem el bol amb paper film i cap al microones entre 6 i 10 minuts a 650w. Comproveu que les mongetes són tendres abans de treure-les.
3.Salpebrem el foie i el daurem a la planxa sense oli. Traiem l'excés de greix del foie amb un paper de cuina.
4.Ja estarà llest per emplatar: primer posarem les mongetes, i el foie gras al damunt!
2.Emboliquem el bol amb paper film i cap al microones entre 6 i 10 minuts a 650w. Comproveu que les mongetes són tendres abans de treure-les.
3.Salpebrem el foie i el daurem a la planxa sense oli. Traiem l'excés de greix del foie amb un paper de cuina.
4.Ja estarà llest per emplatar: primer posarem les mongetes, i el foie gras al damunt!