Fetge amb crema de ceps

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Artur Martínez García
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Capritx, Terrassa (Zona Olímpica)

INGREDIENTS

  • 4 escalopes de fetge gras
  • farina
  • sal i pebre
  • 2 pomes Golden
  • 2 cullerades de sucre
  • Per a la crema de ceps:
  • 300 g de ceps
  • 1 ceba de Figueres
  • 50g de mantega
  • 3/4 de l de brou de carn
  • 1/2 l de crema de llet
  • oli de vainilla

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu en un cassó la ceba picada.
Quan estigui rossa, afegiu-hi els ceps sencers, el brou, la crema de llet, la sal, el pebre, la mantega i tritureu-ho a la Thermomix. Després rectifiqueu de sal, coleu-ho i reserveu-ho.

Per fer la melmelada de poma, poseu la poma pelada i tallada a trossos i el sucre en un bol. Tapeu-ho amb paper film i poseu-ho al microones dos minuts a màxima potència.

A continuació, enfarineu l'escalopa de fetge i enrossiu-la en una paella sense oli.
Anar al contingut