Fetge amb crema de ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Artur Martínez García
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Capritx, Terrassa (Zona Olímpica)
INGREDIENTS
- 4 escalopes de fetge gras
- farina
- sal i pebre
- 2 pomes Golden
- 2 cullerades de sucre
- Per a la crema de ceps:
- 300 g de ceps
- 1 ceba de Figueres
- 50g de mantega
- 3/4 de l de brou de carn
- 1/2 l de crema de llet
- oli de vainilla
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu en un cassó la ceba picada.
Quan estigui rossa, afegiu-hi els ceps sencers, el brou, la crema de llet, la sal, el pebre, la mantega i tritureu-ho a la Thermomix. Després rectifiqueu de sal, coleu-ho i reserveu-ho.
Per fer la melmelada de poma, poseu la poma pelada i tallada a trossos i el sucre en un bol. Tapeu-ho amb paper film i poseu-ho al microones dos minuts a màxima potència.
A continuació, enfarineu l'escalopa de fetge i enrossiu-la en una paella sense oli.
Quan estigui rossa, afegiu-hi els ceps sencers, el brou, la crema de llet, la sal, el pebre, la mantega i tritureu-ho a la Thermomix. Després rectifiqueu de sal, coleu-ho i reserveu-ho.
Per fer la melmelada de poma, poseu la poma pelada i tallada a trossos i el sucre en un bol. Tapeu-ho amb paper film i poseu-ho al microones dos minuts a màxima potència.
A continuació, enfarineu l'escalopa de fetge i enrossiu-la en una paella sense oli.