Fesols amb cloïsses i penques de bleda
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 8 cloïsses
- penques d'un manat de bledes
- 100 g de fesolets bullits
- 1 gra d'all picat
- oli d'oliva verge extra
- 1 got d'aigua envasada
- julivert picat
PREPARACIÓ
Preparació: 5 minuts
Cocció: 10 minuts
1. En una cassola amb oli d'oliva, daureu-hi l'all picat.
2. Després, daureu-hi les penques de bleda tallades, i afegiu-hi aigua perquè es coguin per dins.
3. Afegiu-hi els fesolets i poseu-ho al punt de sal.
4. Quan torni a arrencar el bull, afegiu-hi les cloïsses i coeu-ho tapat uns 3 minuts perquè s'obrin.
5. Afegiu-hi julivert picat i... llestos!
Cocció: 10 minuts
1. En una cassola amb oli d'oliva, daureu-hi l'all picat.
2. Després, daureu-hi les penques de bleda tallades, i afegiu-hi aigua perquè es coguin per dins.
3. Afegiu-hi els fesolets i poseu-ho al punt de sal.
4. Quan torni a arrencar el bull, afegiu-hi les cloïsses i coeu-ho tapat uns 3 minuts perquè s'obrin.
5. Afegiu-hi julivert picat i... llestos!