Ferné con coca (Combinat amb fernet) - Córdoba, Argentina
- Programa: Karakia
- Cuina: Lali Pagni, Martorell
INGREDIENTS
- fernet (licor amargant)
- refresc de cola
- glaçons
PREPARACIÓ
Aquest combinat es prepara i se serveix en got llarg.
Poseu dos o tres glaçons a cada got.
Aboqueu-hi el fernet fins que arribi a una mica menys de la meitat de l'alçada dels gots.
Acabeu d'omplir-los amb refresc de cola, procurant que no es faci gaire escuma.
Remeneu-ho amb una cullereta llarga perquè l'amargant del fernet quedi barrejat amb la dolçor de la cola i ja el podeu servir.
Poseu dos o tres glaçons a cada got.
Aboqueu-hi el fernet fins que arribi a una mica menys de la meitat de l'alçada dels gots.
Acabeu d'omplir-los amb refresc de cola, procurant que no es faci gaire escuma.
Remeneu-ho amb una cullereta llarga perquè l'amargant del fernet quedi barrejat amb la dolçor de la cola i ja el podeu servir.