Faves amb botifarra

  • Cuina: Arnau París
  • Informació nutricional
    -Obre

    Tot i ser de color verd, les faves i els pèsols no són verdures, són lleguminoses. Per tant, es tracta d'aliments rics en hidrats de carboni.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 450 g de favetes fregides en conserva

    150 g de sípia amb tinta en conserva

    200 g de botifarra negra

    2 grans d'all

    1 ceba de Figueres

    1 bitxo

    Menta

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Saltem amb un raig d'oli els alls i el bitxo laminats, just fins que ballin.
  2. Hi afegim la ceba tallada a la brunesa i continuem saltant-ho, sense que agafin color, mentre tallem la botifarra negra a daus.
  3. Hi afegim la botifarra negra i la sípia amb tinta i ho saltem tot junt fins que la botifarra es comenci a desfer.
  4. Hi afegim les favetes en conserva d'oli, prèviament escorregudes, un polsim de sal i una mica de menta que picarem, i ho coem, tot junt, un minutet.
  5. Ho emplatem amb una fulleta de menta fresca.
Anar al contingut