Esturió amb pa amb tomàquet i cassoulet de crestes de gall
- Programa: De vacances
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 trossos d'esturió de 180 a 200 gr.
- 1 llesca de pa de pagès
- 2 tomàquets
- Oli d'encina
- 500 gr. de pèssols del gantxet bullits amb nata líquida
- 4 crestes de gall confitat
- 500 gr. d'espinacs
PREPARACIÓ
- PREPARACIÓ DE L'ESTURIÓ
* Ratllem els tomàquets i els alinyem
* Untem el pa tallat en quatre rectàngles en el tomàquet alinyat.
* A l'esturió li fem una incissió per a poder tancar dins el pa i després el lliguem.
* Confitem l'esturió en l'oli d'encina a 70º durant 20 minuts.
* Reservem.
- PREPARACIÓ DE LA CASSOULET
* Triturem els pèssols del gantxet en la termomix amb una mica de nata líquida fins que no ens quedi una textura cremosa.
* Bullim els espinacs, treiem l'aigua i les reservem.
ACABAT I PRESENTACIÓ:
* Enfarinem l'esturió i el fregim fins que no ens quedi una mica daurat i calent.
* Saltegem els espinacs amb all i ametlla picada.
* Marquem les crestes en una graella.
* Col·loquem en un plat la crema de pèssols calenta, a sobre els espinacs saltejats, les crestes de gall i l'esturió.
* Acabem amb un cordó de salsa de romesc (si no tenim posem salsa de tomàquet) i una llesca de pa assecat al forn.
* Ratllem els tomàquets i els alinyem
* Untem el pa tallat en quatre rectàngles en el tomàquet alinyat.
* A l'esturió li fem una incissió per a poder tancar dins el pa i després el lliguem.
* Confitem l'esturió en l'oli d'encina a 70º durant 20 minuts.
* Reservem.
- PREPARACIÓ DE LA CASSOULET
* Triturem els pèssols del gantxet en la termomix amb una mica de nata líquida fins que no ens quedi una textura cremosa.
* Bullim els espinacs, treiem l'aigua i les reservem.
ACABAT I PRESENTACIÓ:
* Enfarinem l'esturió i el fregim fins que no ens quedi una mica daurat i calent.
* Saltegem els espinacs amb all i ametlla picada.
* Marquem les crestes en una graella.
* Col·loquem en un plat la crema de pèssols calenta, a sobre els espinacs saltejats, les crestes de gall i l'esturió.
* Acabem amb un cordó de salsa de romesc (si no tenim posem salsa de tomàquet) i una llesca de pa assecat al forn.