Saltar a la navegació principal
Saltar a la navegació secundària
Anar al contingut
Instruccions d'accessibilitat a TV3 i Catalunya Ràdio
Declaració Raül Romeva
Turull Romeva Rull en directe
Declaració Jordi Turull
Villacís Ciutadans patrimoni
Mor Karl Lagerfeld
Detinguts crim regidor Llanes
Com seguir judici procés
Televisió
Inici
Directes
TV3
324
Super3
33
Esport3
A la carta
Programes A-Z
Programació
Concursos
Més
Participacions
Galeries de fotos
Especials
Blogs
Directes televisió
Directes ràdio
Televisió
Ràdio
Notícies
Esports
Cultura
El temps
Super3
Botiga
Cerca
CCMA
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
TELEVISIÓ
RÀDIO
NOTÍCIES
ESPORTS
CULTURA
EL TEMPS
DIRECTES TELEVISIÓ
DIRECTES RÀDIO
Inicia sessió
INICIA SESSIÓ
TANCA SESSIÓ
DIRECTES
Prem per desplegar el menú de directes de TV3 i Catalunya Ràdio, escape per sortir
A LA CARTA
Prem per desplegar el menú d'a la carta de TV3 i Catalunya Ràdio, escape per sortir
BOTIGA
CCMA
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
Hola,
Perfil
Tanca sessió
BOTIGA
CCMA
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
Cuines
Receptes
Consells
Dietes
El Programa
Menú
Receptes
Consells
Dietes
El Programa
Estofat de senglar amb patates de Prades
Programa:
Al vostre gust
Dificultat:
Mitjana
Temps:
Més d'una hora
INGREDIENTS
Senglar
Patates de Prades
Pastanaga
Oli
Ceba
Api
Aigua
Sal
Pebre
Conyac
PREPARACIÓ
El dia abans posem a macerar la carn salpebrada amb el vi, el conyac i les herbes. Un cop fet això és posa a bullir una hora i mitja o dues hores. Llavors hi afegim les patates trossejades. I les fem durant 30-40 minuts.