Estofat de pèsols amb sípia

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ferran Sánchez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb

INGREDIENTS

  • 1'5 kg de pèsols
  • 80 g de sípia
  • 1 tasseta de sofregit de tomàquet
  • 1/2 l de brou fet amb les beines dels pèsols
  • 4 escalunyes
  • menta
  • oli verge
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'oli i les escalunyes en un cassó i remeneu-ho.
Quan les escalunyes estiguin daurades, afegiu-hi els pèsols, una mica de brou i unes fulles de menta. Remeneu-ho, tapeu el cassó i deixeu-ho coure durant uns 10 minuts. Mentrestant, poseu oli en una cassola i afegiu-hi la sípia. Quan estigui daurada, incorporeu-hi el sofregit de tomàquet (que prèviament haureu fet amb oli, ceba picada i tomàquet sense pell ni llavors). Tot seguit, afegiu-hi una mica del caldo dels pèsols, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 15 minuts a foc lent. Després incorporeu els pèsols a la cassola amb la sípia i deixeu-ho coure 5 minuts més. Finalment, ja podeu servir el plat.
Anar al contingut