Estofat de fruita vermella amb brioix

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lola Salvador
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal, València

INGREDIENTS

  • 100 g de maduixes
  • 100 g de móres
  • 100 g de gerds
  • 100 g de groselles
  • 100 g d'avajons
  • 1 copeta de licor de móra
  • 10 g de mantega
  • sucre
  • Per al bany de brioix:
  • 1 l de llet
  • 1 beina de vainilla
  • 240 g d'ou pasteuritzat
  • 200 g de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les fruites vermelles, el licor de móra i el sucre en un cassó i deixeu-ho coure durant uns 10 o 15 minuts.
Mentrestant, obriu la beina de vainilla i separeu-ne les llavors.

Tot seguit, bulliu en un cassó la llet, el sucre i la beina de vainilla i les llavors. Quan hagi arrencat el bull, poseu-ho en un bol i afegiu-hi els ous. Remeneu-ho.
A continuació, talleu el brioix en llesques gruixudes i disposeu-les en una safata. Cobriu-les amb la llet i els ous i deixeu-ho reposar durant dues hores.

I ja per acabar, feu un caramel en una paella i arrebosseu-hi les llesques de brioix. Emplateu-les i disposeu-hi per sobre la fruita vermella. Podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.
Anar al contingut