Espinacs frescos saltats al wok
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Maria Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g d'espinacs frescos
- 1 cullerada d'oli de gira-sol
- 4 grans d'all
- 1 got de vi d'arròs o xerès
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en un wok amb l'oli de gira-sol ben calent, sofregiu un gra d'all.
Quan estigui ben ros, poseu-hi els espinacs i salteu-los durant uns 15 minuts. A continuació, afegiu-hi el vi d'arròs, rectifiqueu-ho de sal, salteu-ho un parell de minuts més i ja els podeu emplatar.
Quan estigui ben ros, poseu-hi els espinacs i salteu-los durant uns 15 minuts. A continuació, afegiu-hi el vi d'arròs, rectifiqueu-ho de sal, salteu-ho un parell de minuts més i ja els podeu emplatar.