Espinacs amb truita de mel

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pili Borra (gestió comercial, Andorra)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Per aprofitar tot el ferro dels espinacs i els pinyons, ¡pren per postres una taronja!Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 llesques de pa de pagès torrades
  • 600 g d'espinacs frescos
  • 50 g de panses
  • 50 g de pinyons
  • Nou moscada
  • 4 ous
  • julivert picat
  • 4 culleradetes de mel
  • 12 tomàquets cherry
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, renteu els espinacs, piqueu-los amb el ganivet i coeu-los durant 5 minuts en una paella amb una mica d'oli. Quan deixin anar tota l'aigua, afegiu-hi un pessic de sal, la nou moscada, les panses i els pinyons, remeneu-ho bé i reserveu-ho.

A continuació, bateu els ous amb una mica de sal i julivert i, en una paella petita, feu truites individuals; abans que estiguin molt fetes, reserveu-les.

Tot seguit, afegiu una culleradeta de mel a la paella i quan s'hagi desfet passeu-hi totes les truites pels dos costats.

I ja per acabar, tireu un raig d'oli d'oliva a les llesques de pa, talleu-les en tres parts i, a sobre de cada part, poseu-hi una base d'espinacs, la truita i claveu-hi un tomàquet cherry amb un escuradents.
Anar al contingut