Espinacs amb truita de mel
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pili Borra (gestió comercial, Andorra)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
Per aprofitar tot el ferro dels espinacs i els pinyons, ¡pren per postres una taronja!Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 llesques de pa de pagès torrades
- 600 g d'espinacs frescos
- 50 g de panses
- 50 g de pinyons
- Nou moscada
- 4 ous
- julivert picat
- 4 culleradetes de mel
- 12 tomàquets cherry
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, renteu els espinacs, piqueu-los amb el ganivet i coeu-los durant 5 minuts en una paella amb una mica d'oli. Quan deixin anar tota l'aigua, afegiu-hi un pessic de sal, la nou moscada, les panses i els pinyons, remeneu-ho bé i reserveu-ho.
A continuació, bateu els ous amb una mica de sal i julivert i, en una paella petita, feu truites individuals; abans que estiguin molt fetes, reserveu-les.
Tot seguit, afegiu una culleradeta de mel a la paella i quan s'hagi desfet passeu-hi totes les truites pels dos costats.
I ja per acabar, tireu un raig d'oli d'oliva a les llesques de pa, talleu-les en tres parts i, a sobre de cada part, poseu-hi una base d'espinacs, la truita i claveu-hi un tomàquet cherry amb un escuradents.
A continuació, bateu els ous amb una mica de sal i julivert i, en una paella petita, feu truites individuals; abans que estiguin molt fetes, reserveu-les.
Tot seguit, afegiu una culleradeta de mel a la paella i quan s'hagi desfet passeu-hi totes les truites pels dos costats.
I ja per acabar, tireu un raig d'oli d'oliva a les llesques de pa, talleu-les en tres parts i, a sobre de cada part, poseu-hi una base d'espinacs, la truita i claveu-hi un tomàquet cherry amb un escuradents.