Espatlles de conill amb samfaina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Fanals Bonay
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Bonay, Peratallada
INGREDIENTS
- 8 espatlles de conill
- 500 g de tomàquet
- 2 pebrots vermells
- 2 albergínies
- oli d'oliva
- sal
- sucre
- farina
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el tomàquet triturat amb una mica de sal i sucre en una paella i deixeu-lo coure.
A continuació, sofregiu les espatlles en una paella amb oli. A la mateixa paella on heu sofregit les espatlles poseu-hi el pebrot tallat en trossos grans i deixeu-ho coure tapat. Tot seguit, fregiu l'albergínia tallada en trossos grans en una paella amb oli i després deixeu-la sobre un paper absorbent. Després, passeu el tomàquet per un passapuré i torneu-lo a posar a la cassola. Incorporeu-hi el pebrot, el conill i l'albergínia, i deixeu-ho coure tapat a foc lent durant 30 minuts.
A continuació, sofregiu les espatlles en una paella amb oli. A la mateixa paella on heu sofregit les espatlles poseu-hi el pebrot tallat en trossos grans i deixeu-ho coure tapat. Tot seguit, fregiu l'albergínia tallada en trossos grans en una paella amb oli i després deixeu-la sobre un paper absorbent. Després, passeu el tomàquet per un passapuré i torneu-lo a posar a la cassola. Incorporeu-hi el pebrot, el conill i l'albergínia, i deixeu-ho coure tapat a foc lent durant 30 minuts.