Espatlles de conill amb samfaina

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Fanals Bonay
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Bonay, Peratallada

INGREDIENTS

  • 8 espatlles de conill
  • 500 g de tomàquet
  • 2 pebrots vermells
  • 2 albergínies
  • oli d'oliva
  • sal
  • sucre
  • farina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el tomàquet triturat amb una mica de sal i sucre en una paella i deixeu-lo coure.
A continuació, sofregiu les espatlles en una paella amb oli. A la mateixa paella on heu sofregit les espatlles poseu-hi el pebrot tallat en trossos grans i deixeu-ho coure tapat. Tot seguit, fregiu l'albergínia tallada en trossos grans en una paella amb oli i després deixeu-la sobre un paper absorbent. Després, passeu el tomàquet per un passapuré i torneu-lo a posar a la cassola. Incorporeu-hi el pebrot, el conill i l'albergínia, i deixeu-ho coure tapat a foc lent durant 30 minuts.
Anar al contingut