Espatlles de conill amb escamarlans
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Joli
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Fernández, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 espatlles de conill
- 12 escamarlans mitjans
- 150 g de cebes de platillo
- 2 alls
- 1/2 l de vi ranci
- mantega
- sal, pebre i oli
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una paella i salteu-hi els caps dels escamarlans. Després retireu-los de la paella i traieu-los el suc.
Tot seguit, fregiu els alls a la mateixa paella. Salpebreu el conill i incorporeu-lo a la paella. Afegiu-hi les cebetes i deixeu-ho coure fins que quedi ben enrossit. Després afegiu-hi una mica de vi ranci i deixeu-ho reduir. Aleshores incorporeu-hi el brou i deixeu que faci xup-xup una estona. Després poseu oli i sal en una paella i afegiu-hi els escamarlans. Mentre es dauren, poseu el suc dels caps dels escamarlans a la paella on hi ha el conill. Per fer la salsa, poseu daus de mantega a la paella amb la salsa del conill. Després incorporeu-hi el julivert picat. Finalment, emplateu el conill i els escamarlans i incorporeu-hi la salsa. I per decorar, afegiu-hi herbes fresques.
Tot seguit, fregiu els alls a la mateixa paella. Salpebreu el conill i incorporeu-lo a la paella. Afegiu-hi les cebetes i deixeu-ho coure fins que quedi ben enrossit. Després afegiu-hi una mica de vi ranci i deixeu-ho reduir. Aleshores incorporeu-hi el brou i deixeu que faci xup-xup una estona. Després poseu oli i sal en una paella i afegiu-hi els escamarlans. Mentre es dauren, poseu el suc dels caps dels escamarlans a la paella on hi ha el conill. Per fer la salsa, poseu daus de mantega a la paella amb la salsa del conill. Després incorporeu-hi el julivert picat. Finalment, emplateu el conill i els escamarlans i incorporeu-hi la salsa. I per decorar, afegiu-hi herbes fresques.