Espatlla de cabrit farcida amb ceps i rostida amb patata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Natàlia Barberà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Cal Torru, Llívia, Girona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de cabrit és molt rica en ferro que el nostre cos pot absorbir amb facilitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 espatlles de cabrit de 400 g
  • 1 l de fons de carn
  • ceps
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 copa de vi blanc
  • herbes aromàtiques
  • patates
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada durant uns minuts.
Seguidament, afegiu-hi els ceps tallats a trossos i deixeu-ho sofregir tot junt fins que quedi ben dauradet. A continuació, poseu el sofregit sobre l'espatlla de cabrit desossada i salpebrada, emboliqueu-la donant-li forma de cilindre i lligueu-la amb un cordill. Després, poseu-la en una safata de forn amb les herbes aromàtiques i les patates, pelades i tallades a trossos, amaniu-ho tot amb una mica d'oli d'oliva i deixeu-ho coure al forn durant 20 minuts a 180 graus. Tot seguit, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho coure durant 25 minuts més. Mentrestant, poseu el fons de carn en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau durant una bona estona. I ja per acabar, emplateu les patates i l'espatlla de cabrit, sense el cordill i tallada per la meitat, i salseu-ho tot amb la reducció de fons de carn.
Anar al contingut