Escuma de til·la
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 8 fulls de gelatina
- 650 cl d'aigua envasada
- 350 cl de crema de llet per muntar
- 150 g de til·la
- 2 grans d'all
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 1/2 ceba
- 1 sifó de muntar
PREPARACIÓ
1. Feu suar la bresa: l'all, la ceba, el porro i la pastanaga. I, després, afegiu-hi l'aigua.
2. Al cap de 20 minuts, feu-hi bullir cinc grapats de til·la cinc minuts i deixeu-ho reposar un quart d'hora.
3. Després, afegiu-hi la crema de llet i coleu-ho.
4. Remulleu la gelatina amb aigua, perquè quedi elàstica, i la dissoleu amb la infusió.
5. Deixeu-ho refredar a la nevera dues hores perquè la gelatina agafi consistència.
6. Poseu-ho al sifó per muntar amb les càrregues i serviu l'escuma en copes.
2. Al cap de 20 minuts, feu-hi bullir cinc grapats de til·la cinc minuts i deixeu-ho reposar un quart d'hora.
3. Després, afegiu-hi la crema de llet i coleu-ho.
4. Remulleu la gelatina amb aigua, perquè quedi elàstica, i la dissoleu amb la infusió.
5. Deixeu-ho refredar a la nevera dues hores perquè la gelatina agafi consistència.
6. Poseu-ho al sifó per muntar amb les càrregues i serviu l'escuma en copes.