Escudella de galtes de vedella
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Alta
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- galta de vedella
- costella
- gallina
- cigrons
- regalèsia
- pell de taronja
- claus d'espècie
- ginebror
- llavors d'anís
- api
- pastanaga
- arrel d'api
- arrel de fonoll
- ceba
PREPARACIÓ
Posem la gallina i la vedella a l?olla. Hi afegim els cigrons, remullats durant la nit, i també les herbes. Tot i que les herbes les posem amb un colador de fer infusió. Hi afegim les verdures, totes excepte la ceba que primer la rostarem amb la costella de porc. Un cop rostit, ho afegim a l?olla que, a continuació, cobrirem amb aigua freda. Posem la cassola al foc i sense salar, de moment. Hem de fer-ho bullir a foc lent, unes 3 hores.