Escamarlans arrebossats amb fruita seca i salsa de ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Glòria Blanco
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Provença, Barcelona
INGREDIENTS
- 20 escamarlans
- 30 g d'ametlla picada
- 30 g de festucs picats
- 50 g d'avellana picada
- 5 clares d'ou
- 500 g de ceps
- mantega
- 3 escalunyes
- 1 gotet de vi blanc
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per fer la salsa, sofregiu l'escalunya picada i els ceps amb mantega i oli en una paella.
Mentrestant, munteu les clares d'ou. A continuació, salpebreu els escamarlans pelats, remulleu-los amb la clara d'ou muntada i arrebosseu-los amb la barreja de fruita seca picada. Després, fregiu-los en una paella amb oli ben roent. Tot seguit, incorporeu-hi el vi blanc a la salsa i remeneu-ho. Per lligar la salsa, feu servir una mica de mantega. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi els escamarlans arrebossats a sobre.
Mentrestant, munteu les clares d'ou. A continuació, salpebreu els escamarlans pelats, remulleu-los amb la clara d'ou muntada i arrebosseu-los amb la barreja de fruita seca picada. Després, fregiu-los en una paella amb oli ben roent. Tot seguit, incorporeu-hi el vi blanc a la salsa i remeneu-ho. Per lligar la salsa, feu servir una mica de mantega. I ja per acabar, emplateu la salsa i col·loqueu-hi els escamarlans arrebossats a sobre.