Escamarlans amb ceba de Figueres

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Passadís d'en Pep i Cal Pep

INGREDIENTS

  • 1/2 kg d'escamarlans
  • 1/2 kg de cebes de Figueres
  • 1 got de vi blanc
  • 1 bitxo
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Talleu la ceba a juliana i daureu-la a foc lent en una paella amb oli calent.
Passats uns tres quarts d'hora i quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir a foc més viu. En una altra paella, poseu-hi un bitxo i després els escamarlans. Salteu-los i quan estiguin cuits, salpebreu-los i tireu-hi la ceba. Corregiu de sal i pebre, i passats uns 3 minuts aproximadament, ja tindreu el plat a punt.
Anar al contingut