Escamarlans amb ceba de Figueres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Passadís d'en Pep i Cal Pep
INGREDIENTS
- 1/2 kg d'escamarlans
- 1/2 kg de cebes de Figueres
- 1 got de vi blanc
- 1 bitxo
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Talleu la ceba a juliana i daureu-la a foc lent en una paella amb oli calent.
Passats uns tres quarts d'hora i quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir a foc més viu. En una altra paella, poseu-hi un bitxo i després els escamarlans. Salteu-los i quan estiguin cuits, salpebreu-los i tireu-hi la ceba. Corregiu de sal i pebre, i passats uns 3 minuts aproximadament, ja tindreu el plat a punt.
Passats uns tres quarts d'hora i quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir a foc més viu. En una altra paella, poseu-hi un bitxo i després els escamarlans. Salteu-los i quan estiguin cuits, salpebreu-los i tireu-hi la ceba. Corregiu de sal i pebre, i passats uns 3 minuts aproximadament, ja tindreu el plat a punt.