Escalopins de vedella amb ceba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Clara Capafons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Boviscum Zal, Barcelona
INGREDIENTS
- 700g de vedella
- 1 kg de patates blanques
- 1 kg de ceba
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de mantega
- 1 cullerada de vinagre de Xerès
- sal
- pebre
- 1/2 got d'aigua
PREPARACIÓ
Per començar, enrossiu la ceba tallada en juliana i salpebrada en un paella amb una mica de mantega i oli.
Afegiu-hi aigua si s'enrosseix massa de pressa i no s'ha acabat de coure.A continuació, peleu les patates, talleu-les en rodanxes d'un centímetre de gruix i bulliu-les durant 5 minuts. Després, fregiu-les en una paella amb oli i afegiu-hi julivert picat. Tot seguit, enrossiu els escalopins en una paella amb oli a foc viu. Salpebreu-los i afegiu-hi la ceba que prèviament haureu enrossit i una mica de vinagre de Xerès. I ja per acabar, emplateu els escalopins i serviu les patates com a guarnició.
Afegiu-hi aigua si s'enrosseix massa de pressa i no s'ha acabat de coure.A continuació, peleu les patates, talleu-les en rodanxes d'un centímetre de gruix i bulliu-les durant 5 minuts. Després, fregiu-les en una paella amb oli i afegiu-hi julivert picat. Tot seguit, enrossiu els escalopins en una paella amb oli a foc viu. Salpebreu-los i afegiu-hi la ceba que prèviament haureu enrossit i una mica de vinagre de Xerès. I ja per acabar, emplateu els escalopins i serviu les patates com a guarnició.