Escalopins de vedella amb ceba

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Clara Capafons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Boviscum Zal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 700g de vedella
  • 1 kg de patates blanques
  • 1 kg de ceba
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de vinagre de Xerès
  • sal
  • pebre
  • 1/2 got d'aigua

PREPARACIÓ

Per començar, enrossiu la ceba tallada en juliana i salpebrada en un paella amb una mica de mantega i oli.
Afegiu-hi aigua si s'enrosseix massa de pressa i no s'ha acabat de coure.A continuació, peleu les patates, talleu-les en rodanxes d'un centímetre de gruix i bulliu-les durant 5 minuts. Després, fregiu-les en una paella amb oli i afegiu-hi julivert picat. Tot seguit, enrossiu els escalopins en una paella amb oli a foc viu. Salpebreu-los i afegiu-hi la ceba que prèviament haureu enrossit i una mica de vinagre de Xerès. I ja per acabar, emplateu els escalopins i serviu les patates com a guarnició.
Anar al contingut