Escabetx de bonítol
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 bonítol mitjà preparat en lloms pel peixater
- 1 ceba de Figueres
- 2 fulles de llorer
- 1 porro
- 1 cabeça d'alls
- 1 culleradeta de pebre vermell mòlt
- 1 pastanaga
- 1 copa de vinagre de sidra
- 2 copes de sidra
- OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
PREPARACIÓ
1. Talleu totes les verdures petitones.
2. Sofregiu la ceba amb la cabeça d'alls i el llorer. Afegiu seqüencialment el porro, la pastanaga i el pebre vermell mòlt.
3. Reduïu-hi el vinagre i el vi, fins que quedi sec, i afegiu-hi l'oli.
4. Marqueu els lloms de bonítol salpebrats en una paella ben calenta i només un moment.
5. Introduïu-los a l'escabetx i deixeu-los sempre més aquí dins, fins que el mengeu.
2. Sofregiu la ceba amb la cabeça d'alls i el llorer. Afegiu seqüencialment el porro, la pastanaga i el pebre vermell mòlt.
3. Reduïu-hi el vinagre i el vi, fins que quedi sec, i afegiu-hi l'oli.
4. Marqueu els lloms de bonítol salpebrats en una paella ben calenta i només un moment.
5. Introduïu-los a l'escabetx i deixeu-los sempre més aquí dins, fins que el mengeu.