Entreteniment del tros
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mateu Dolcet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mateu, Alcarràs
INGREDIENTS
- 4 alls tendres
- 1 bitxo
- 2 llesques de pa
- 1 tasseta d'oli
- 2 arengades
- 100 g de cansalada
- 1 got d'aigua
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una safata de forn les llesques de pa i deixeu-les torrar al forn.
Tot seguit, poseu en una altra safata de forn les arengades i deixeu-les torrar al foc. Quan estiguin torrades, traieu-ne les espines.
A continuació, poseu a la base d'un plat la ceba tallada a trossos, poseu-hi al damunt les llesques de pa torrat, mulleu-les amb aigua calenta i amaniu-les amb un raig d'oli i sal.
Finalment, cobriu una torrada amb les arengades i l'altra amb la cansalada tallada ben prima i l'all tendre tallat ben petit.
I ja per acabar, guarniu el plat amb el bitxo tallat a trossos.
Tot seguit, poseu en una altra safata de forn les arengades i deixeu-les torrar al foc. Quan estiguin torrades, traieu-ne les espines.
A continuació, poseu a la base d'un plat la ceba tallada a trossos, poseu-hi al damunt les llesques de pa torrat, mulleu-les amb aigua calenta i amaniu-les amb un raig d'oli i sal.
Finalment, cobriu una torrada amb les arengades i l'altra amb la cansalada tallada ben prima i l'all tendre tallat ben petit.
I ja per acabar, guarniu el plat amb el bitxo tallat a trossos.