Entrepà saludable
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Entrepà saludable
- pans de Viena
- embotit de gall dindi
- maionesa
- iogurt natural
- ceba tendra
- nous pelades
- poma
- pastanaga
PREPARACIÓ
1. Comencem preparant una salsa per l'entrepà. Esmicolem les nous i les barregem en un bol amb el iogurt i la maionesa.
2. Tallem la ceba a la juliana i la daurem a la paella.
3. Ratllem la pastanaga i l'afegim a la ceba de la paella.
4. Traiem el cor a la poma i la tallem a làmines primes.
5. Marquem a la planxa les làmines de poma i l'embotit de gall dindi.
6. Ara, marquem el pa a la planxa i ens preparem per muntar l'entrepà.
7. Posem la ceba i la pastanaga a sobre del pa amb salsa, al damunt la poma i el tall d'embotit i el tapem.
2. Tallem la ceba a la juliana i la daurem a la paella.
3. Ratllem la pastanaga i l'afegim a la ceba de la paella.
4. Traiem el cor a la poma i la tallem a làmines primes.
5. Marquem a la planxa les làmines de poma i l'embotit de gall dindi.
6. Ara, marquem el pa a la planxa i ens preparem per muntar l'entrepà.
7. Posem la ceba i la pastanaga a sobre del pa amb salsa, al damunt la poma i el tall d'embotit i el tapem.