Entrepà de secret

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mantega conté vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos, tot i que conté molt colesterol i per això s'ha de prendre de manera ocasional i en poca quantitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 450 g de secret de porc   

    250 g de mantega   

    4 panets per a frankfurts   

    Pebre vermell dolç  

    All en pols  

    Comí en pols  

    Bitxo piri-piri  

    Orenga seca  

    Julivert sec  

    Pebre negre en gra  

    Coriandre  

    Cebetes confitades  

    Oli OVE  

    Pebre negre  

    Sal  

PREPARACIÓ

  1. En un bol hi posem pebre vermell dolç, all en pols, comí en pols, bitxo piri-piri, 1 culleradeta d'orenga seca, 1 culleradeta de julivert sec, pebre negre i ho barregem tot.  
  2. Al bol hi afegim 250 g de mantega pomada i ho barregem bé tot. Després posarem la mantega especiada en un recipient amb tapa i ho duem a la nevera, on s'estarà 20 minuts.  
  3. Salpebrem 450 g de secret a banda i banda i el posem en una paella al foc amb oli. Marquem a banda i banda.   
  4. Traiem de la nevera la mantega especiada i hi afegim una nou per sobre el secret i esperem que es fongui. Tanquem el foc, tapem i reservem el secret a dins la paella 2 minuts.  
  5. Posarem en una planxa al foc els panets de frankfurt perquè es torrin una mica.  
  6. Tallem el secret a tires i el posem a dins els brioixos. A més a més picarem coriandre i el posarem per sobre i unes cebes envinagrades.  
Anar al contingut