Entrepà de llom, pebrot i formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Diego Alías
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Ca l'Amador
- Informació nutricional -Obre
Aquest entrepà es molt complet nutricionalment ja que conté: hidrats de carboni, proteïnes, verdura i làctic.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 8 talls de llom de porc
- 8 talls de formatge tendre
- 4 pebrots del piquillo (en conserva)
- 8 llesques de pa de motlle sense crosta
- sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, preescalfeu el forn a 180 graus.
Mentrestant, saleu el llom, talleu-lo a tires i marqueu-lo en una paella, ben calenta, amb oli d'oliva. Quan estigui dauradet, escorreu el pebrot (amb un colador) i afegiu-lo a la paella. Quan el llom estigui marcat per les dues bandes, poseu-li al damunt un tall de formatge de la mateixa mida, i apagueu el foc.
A continuació, poseu dues llesques de pa de motlle a la taula, solapeu-les, unides les dues per un dels cantons, de manera que us quedi com un llibre obert i, amb un rodet, aplaneu-les fins que obtingueu una sola llesca ben fina i rectangular. Després, repetiu el procés fins a obtenir 4 llesques planes.
Tot seguit, traieu el pebrot de la paella i talleu-lo en juliana.
Finalment, damunt de les llesques rectangulars aplanades, poseu-hi el llom amb el formatge i unes quantes tires de pebrot, enrotlleu les llesques en forma de cilindre i poseu els entrepans al forn a 180 graus durant 3 minuts fins que el pa agafi un color daurat.
I ja per acabar, traieu els entrepans del forn i serviu-los enrotllats en paper d'estrassa, com una paperina.
Mentrestant, saleu el llom, talleu-lo a tires i marqueu-lo en una paella, ben calenta, amb oli d'oliva. Quan estigui dauradet, escorreu el pebrot (amb un colador) i afegiu-lo a la paella. Quan el llom estigui marcat per les dues bandes, poseu-li al damunt un tall de formatge de la mateixa mida, i apagueu el foc.
A continuació, poseu dues llesques de pa de motlle a la taula, solapeu-les, unides les dues per un dels cantons, de manera que us quedi com un llibre obert i, amb un rodet, aplaneu-les fins que obtingueu una sola llesca ben fina i rectangular. Després, repetiu el procés fins a obtenir 4 llesques planes.
Tot seguit, traieu el pebrot de la paella i talleu-lo en juliana.
Finalment, damunt de les llesques rectangulars aplanades, poseu-hi el llom amb el formatge i unes quantes tires de pebrot, enrotlleu les llesques en forma de cilindre i poseu els entrepans al forn a 180 graus durant 3 minuts fins que el pa agafi un color daurat.
I ja per acabar, traieu els entrepans del forn i serviu-los enrotllats en paper d'estrassa, com una paperina.