Entrepà de llom, pebrot i formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Diego Alías
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Ca l'Amador
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquest entrepà es molt complet nutricionalment ja que conté: hidrats de carboni, proteïnes, verdura i làctic.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 8 talls de llom de porc
  • 8 talls de formatge tendre
  • 4 pebrots del piquillo (en conserva)
  • 8 llesques de pa de motlle sense crosta
  • sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, preescalfeu el forn a 180 graus.

Mentrestant, saleu el llom, talleu-lo a tires i marqueu-lo en una paella, ben calenta, amb oli d'oliva. Quan estigui dauradet, escorreu el pebrot (amb un colador) i afegiu-lo a la paella. Quan el llom estigui marcat per les dues bandes, poseu-li al damunt un tall de formatge de la mateixa mida, i apagueu el foc.

A continuació, poseu dues llesques de pa de motlle a la taula, solapeu-les, unides les dues per un dels cantons, de manera que us quedi com un llibre obert i, amb un rodet, aplaneu-les fins que obtingueu una sola llesca ben fina i rectangular. Després, repetiu el procés fins a obtenir 4 llesques planes.

Tot seguit, traieu el pebrot de la paella i talleu-lo en juliana.

Finalment, damunt de les llesques rectangulars aplanades, poseu-hi el llom amb el formatge i unes quantes tires de pebrot, enrotlleu les llesques en forma de cilindre i poseu els entrepans al forn a 180 graus durant 3 minuts fins que el pa agafi un color daurat.

I ja per acabar, traieu els entrepans del forn i serviu-los enrotllats en paper d'estrassa, com una paperina.
Anar al contingut