Entrepà de costella confitada

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES 

     

    1 tira de costellam de porc  

    1 litre oli OVE  

    4 grans d'all  

    4 pans  

    2 cullerades de pebre d'Espelette  

    2 cullerades de mostassa de Dijon  

    2 iogurts naturals  

    2 cogombrets envinagrats  

    1 llima  

    Mitja poma Granny Smith  

    Vinagre d'arròs  

    Pebre  

    Coriandre  

    Menta  

    Cibulet 

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem i ratllem 3 grans d'all i els posem en un bol. 
  2. Hi afegim 1 cullerada sopera de pebrot d'Espelette, un rajolí de vinagre d'arròs, 1 cullerada sopera de mostassa de Dijon i un raig d'oli OVE. Ho removem fins aconseguir textura de salsa. 
  3. Pintem la costella de porc amb la salsa i la salpebrem.  
  4. La posem en una safata, la tapem i la portem a  la nevera, on la mantindrem 12 hores. 
  5. Escalfem oli OVE en una cassola, a uns 150º. 
  6. Posem a confitar la costella a no més de 95º (el costellam, que surt de la nevera, abatrà la temperatura)  i durant unes 2 hores. 
  7. Posem en un bol 1 gra d'all pelat i ratllat, dos cogombrets envinagrats tallats ben petits, la ratlladura i el suc d'una llima, dos iogurts grecs, una mica de cibulet picat, sal i pebre. 
  8. Tallem una poma Granny Smith i en ratllem la meitat al bol. 
  9. Retirem el costellam de la cassola on l'hem confitat i l'esfilagarsem. Ho reservem en un bol. 
  10.  Posem a escalfar una planxa. Torrem el pa una mica. 
  11. Tallem una mica de coriandre i llima. 
  12. Obrim el pa, hi posem la carn, la banyem amb una mica de salsa i rematem l'entrepà amb les herbes picades. Fet!!! 
Anar al contingut