Entrecot amb puré de patates i cafè.
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 paquet de puré de patates en flocs
- aigua
- llet
- 1 entrecot de vaca
- 1 tassa de cafè
- 2 cl de concentrat de carn
- sal de Maldon
- mantega
PREPARACIÓ
1. Feu cafè amb el concentrat de carn dissolt amb aigua.
2. En un cassó, escalfeu-hi el cafè de concentrat de carn, la llet, la mantega i la sal. I, quan la mantega s'hagi fos, hi afegiu els flocs de puré de patata.
3. Després, salpebreu l'entrecot de vaca, que heu de treure de la nevera una bona estona abans, i el coeu a la planxa.
4. A continuació, talleu l'entrecot a escalopins i poseu els escalopins al plat i el puré al costat.
2. En un cassó, escalfeu-hi el cafè de concentrat de carn, la llet, la mantega i la sal. I, quan la mantega s'hagi fos, hi afegiu els flocs de puré de patata.
3. Després, salpebreu l'entrecot de vaca, que heu de treure de la nevera una bona estona abans, i el coeu a la planxa.
4. A continuació, talleu l'entrecot a escalopins i poseu els escalopins al plat i el puré al costat.