Ensalada Olivié (Ensalada russa) - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Carmen Peña i alumnes del Centre Puixkin, Barcelona
INGREDIENTS
- patates
- pastanagues
- tria d'embotits
- cogombrets envinagrats
- pèsols
- ous
- sal
- maionesa
- smetana
PREPARACIÓ
Bulliu les patates i les pastanagues, senceres i amb la pell.
Un cop cuites, deixeu que es refredin i peleu-les.
Enduriu els ous.
Talleu tots els ingredients (els cuits i els altres) a daus ben petits (excepte els pèsols) i barregeu-ho tot en un bol ben gran. Saleu-ho al vostre gust.
Afegiu-hi unes cullerades de maionesa i de smetana i remeneu-ho.
Deixeu refredar aquesta amanida a la nevera fins a l'hora de servir-la (com més freda, millor).
Cal que tingueu present que una autèntica ensalada russa mai ha de portar tonyina.
Un cop cuites, deixeu que es refredin i peleu-les.
Enduriu els ous.
Talleu tots els ingredients (els cuits i els altres) a daus ben petits (excepte els pèsols) i barregeu-ho tot en un bol ben gran. Saleu-ho al vostre gust.
Afegiu-hi unes cullerades de maionesa i de smetana i remeneu-ho.
Deixeu refredar aquesta amanida a la nevera fins a l'hora de servir-la (com més freda, millor).
Cal que tingueu present que una autèntica ensalada russa mai ha de portar tonyina.