Ensalada de zanahoria y remolacha (Amanida de pastanaga i remolatxa) - Colòmbia

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Carmen Elisa Arcila, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 6-8 persones:
  • 1 enciam
  • 2 remolatxes cuites
  • 2 alvocats
  • 5 tomàquets per amanir
  • 7-8 pastanagues
  • sal

PREPARACIÓ

Peleu les pastanagues, talleu-les a trossos i feu-les coure en una olla amb aigua i sal. Un cop cuites, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.
Renteu l'enciam i talleu-lo en juliana. Reserveu-lo.
Talleu a trossets les remolatxes i els tomàquets. Peleu els alvocats i talleu-los.
Barregeu-ho tot en un bol, remeneu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera una bona estona abans de servir.
Serviu l'amanida sense condimentar i que cadascú se l'amaneixi com li vingui de gust (oli, vinagre, vinagreta...)
Anar al contingut