Ensalada de col (Amanida de col) - Colòmbia
- Programa: Karakia
- Cuina: Elisa, Les Franqueses del Vallès
INGREDIENTS
- 1 col
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 tomàquet
- 1 llimona
- coriandre fresc
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Renteu i talleu en juliana la col. Peleu les pastanagues i ratlleu-les. Talleu la ceba a rodanxes fines.
Partiu el tomàquet per la meitat, traieu-ne les granes i talleu-lo a trossets. Reserveu-lo.
Barregeu la col, la pastanaga i la ceba i amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i el suc de la llimona.
Condimenteu aquesta amanida amb coriandre trinxat i sal al vostre gust i guarniu-la amb els trossets de tomàquet reservats.
Partiu el tomàquet per la meitat, traieu-ne les granes i talleu-lo a trossets. Reserveu-lo.
Barregeu la col, la pastanaga i la ceba i amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i el suc de la llimona.
Condimenteu aquesta amanida amb coriandre trinxat i sal al vostre gust i guarniu-la amb els trossets de tomàquet reservats.