Ensalada de camarones y aguacates (Amanida d'alvocats i gambes) - Colòmbia
- Programa: Karakia
- Cuina: Cesar Rangel, Barcelona
INGREDIENTS
- enciam
- gambes
- alvocats
- tomàquets
- salsa rosa
PREPARACIÓ
Feu coure les gambes; si ho preferiu, podeu utilitzar llagostins. Un cop cuites, peleu-les i reserveu-les.
Renteu l'enciam i talleu-lo en juliana. Renteu els tomàquets, partiu-los per la meitat i traieu-ne les llavors; després, trossegeu-los ben petits.
Peleu i talleu a trossets els alvocats; reserveu-ne la meitat d'un per guarnir.
Talleu dos terços de les gambes a trossets i barregeu-les amb la resta d'ingredients que teniu trossejats. Amaniu-ho amb salsa rosa abundant i remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat.
Serviu l'amanida en una safata i guarniu-la amb la resta de gambes pelades i uns quants talls d'alvocat al voltant.
Renteu l'enciam i talleu-lo en juliana. Renteu els tomàquets, partiu-los per la meitat i traieu-ne les llavors; després, trossegeu-los ben petits.
Peleu i talleu a trossets els alvocats; reserveu-ne la meitat d'un per guarnir.
Talleu dos terços de les gambes a trossets i barregeu-les amb la resta d'ingredients que teniu trossejats. Amaniu-ho amb salsa rosa abundant i remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat.
Serviu l'amanida en una safata i guarniu-la amb la resta de gambes pelades i uns quants talls d'alvocat al voltant.