Ensalada de camarones y aguacates (Amanida d'alvocats i gambes) - Colòmbia

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Cesar Rangel, Barcelona

INGREDIENTS

  • enciam
  • gambes
  • alvocats
  • tomàquets
  • salsa rosa

PREPARACIÓ

Feu coure les gambes; si ho preferiu, podeu utilitzar llagostins. Un cop cuites, peleu-les i reserveu-les.
Renteu l'enciam i talleu-lo en juliana. Renteu els tomàquets, partiu-los per la meitat i traieu-ne les llavors; després, trossegeu-los ben petits.
Peleu i talleu a trossets els alvocats; reserveu-ne la meitat d'un per guarnir.
Talleu dos terços de les gambes a trossets i barregeu-les amb la resta d'ingredients que teniu trossejats. Amaniu-ho amb salsa rosa abundant i remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat.
Serviu l'amanida en una safata i guarniu-la amb la resta de gambes pelades i uns quants talls d'alvocat al voltant.
Anar al contingut