Ensalada chilena (Amanida xilena -de l'Eliana-) - Xile
- Programa: Karakia
- Cuina: Eliana Bozo, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 3 tomàquets
- all
- sal i oli
PREPARACIÓ
Peleu els tomàquets i talleu-los a rodanxes ben primes.
Peleu i talleu la ceba a llunes fines. Esbandiu-la a raig d'aixeta perquè perdi la fortor.
Peleu un gra d'all i trinxeu-lo.
Poseu-ho tot en una safata de servir. Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva, saleu-ho al vostre gust i remeneu-ho perquè quedi ben amanit.
Peleu i talleu la ceba a llunes fines. Esbandiu-la a raig d'aixeta perquè perdi la fortor.
Peleu un gra d'all i trinxeu-lo.
Poseu-ho tot en una safata de servir. Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva, saleu-ho al vostre gust i remeneu-ho perquè quedi ben amanit.