Endívies amb tàrtar de salmó fumat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Teresa Baldarich
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Ca L'Amagat, Bagà

INGREDIENTS

  • 4 endívies
  • 250 g de salmó fumat
  • 2 cebes tendres
  • 1 tomàquet
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • tomàquets cherry/cirerols Per a la vinagreta:
  • oli d'oliva
  • vinagre de Mòdena
  • sal
  • pebre
  • pinyons

PREPARACIÓ

Per començar, torreu uns pinyons en una paella.
Per fer la vinagreta, poseu el vinagre, l'oli, la sal, el pebre i pinyons torrats en un bol i tritureu-ho amb 'un túrmix'. Deixeu-ho reposar. Tot seguit, poseu el cogombret picat, les nous picades, el salmó fumat picat, el pebrot vermell picat, el pebrot verd picat, la ceba picada i la vinagreta en un bol. Barregeu-ho tot. I ja per acabar, farciu les endívies amb el tàrtar i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i un cordonet d'oli d'oliva.
Anar al contingut