Empedrat de meló
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Empedrat de meló
- 1 meló Gàl·lia
- 150 g de mongetes de Santa Pau
- 4 xampinyons
- pernil salat
- 2 llaunes de vieires petites
- 2 cullerades de vinagre de gerds
- 1 cabdell d'enciam llarg
PREPARACIÓ
1. Col·loquem el colador a sobre d'un bol i fiquem dins el colador el contingut de les llaunes de vieires. Reservem al bol el líquid i deixem les vieires al colador perquè drenin el suc.
2. Tallem els xampinyons a trossets i el pernil salat a dauets. Ho barregem tot dins d'un bol i ho amanim amb el vinagre de gerds.
3. Afegim a la barreja les mongetes
4. Recuperem les vieires del colador i les hi afegim també.
5. Tallem l'enciam a la juliana i l'afegim al bol amb la resta d'ingredients.
6. Ara tallem el meló a dauets i els aboquem al bol.
7. Amanim l'empedrat amb el suc de les vieires i... cap a taula!
2. Tallem els xampinyons a trossets i el pernil salat a dauets. Ho barregem tot dins d'un bol i ho amanim amb el vinagre de gerds.
3. Afegim a la barreja les mongetes
4. Recuperem les vieires del colador i les hi afegim també.
5. Tallem l'enciam a la juliana i l'afegim al bol amb la resta d'ingredients.
6. Ara tallem el meló a dauets i els aboquem al bol.
7. Amanim l'empedrat amb el suc de les vieires i... cap a taula!