Empanadas argentinas (Crestes argentines) - Argentina
- Programa: Karakia
- Cuina: Maria Pilar Lledó, Barcelona
INGREDIENTS
- massa de crestes precuinada
- carn picada
- olives
- ous
- ceba
- pebre
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Si ho preferiu, podeu preparar la massa de les crestes a casa fent una barreja de farina, llard, aigua i sal, però les crestes que es venen ja preparades us estalviaran molta feina.
Salpebreu la carn picada i sofregiu-la amb la ceba trinxada.
Un cop tingueu el sofregit llest, incorporeu-hi ou dur picat i olives tallades a trossets.
Farciu les crestes i tanqueu-les. Si no disposeu d'un aparell com el que tenia la Maria Pilar, podeu tancar les crestes aixafant-ne les vores amb l'ajuda d'una forquilla.
Fregiu-les en una paella amb oli abundant i serviu-les.
Nota: les quantitats dels ingredients dependran de la quantitat de crestes que vulgueu preparar.
Salpebreu la carn picada i sofregiu-la amb la ceba trinxada.
Un cop tingueu el sofregit llest, incorporeu-hi ou dur picat i olives tallades a trossets.
Farciu les crestes i tanqueu-les. Si no disposeu d'un aparell com el que tenia la Maria Pilar, podeu tancar les crestes aixafant-ne les vores amb l'ajuda d'una forquilla.
Fregiu-les en una paella amb oli abundant i serviu-les.
Nota: les quantitats dels ingredients dependran de la quantitat de crestes que vulgueu preparar.