Dudh ko chia (Te a l'estil del Nepal) - Nepal
- Programa: Karakia
- Cuina: Raju Shakya, Barcelona
INGREDIENTS
- fulles de te
- aigua
- llet
- sucre
PREPARACIÓ
Poseu un cassó al foc amb aigua. Afegiu-hi unes quantes cullerades de te i deixeu que bulli uns 2 o 3 minuts perquè l'aigua n'agafi l'aroma.
Després afegiu-hi la llet. La proporció sol ser d'una part de llet per tres parts d'aigua.
Deixeu que arrenqui el bull i retireu el cassó del foc un moment; quan el líquid baixi, torneu a posar el cassó al foc perquè torni a arrencar el bull.
Repetiu aquesta operació un parell de cops més.
Coleu el te i serviu-lo ben calent, amb el sucre a part.
Nota: Si a tothom li agrada el te amb sucre, aquest es pot posar en el moment de tirar-hi la llet.
Després afegiu-hi la llet. La proporció sol ser d'una part de llet per tres parts d'aigua.
Deixeu que arrenqui el bull i retireu el cassó del foc un moment; quan el líquid baixi, torneu a posar el cassó al foc perquè torni a arrencar el bull.
Repetiu aquesta operació un parell de cops més.
Coleu el te i serviu-lo ben calent, amb el sucre a part.
Nota: Si a tothom li agrada el te amb sucre, aquest es pot posar en el moment de tirar-hi la llet.