Dry Martini
- Programa: Al vostre gust
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 oliva verda sevillana
- 2 mesures de Bombay Gin
- 1 rajolí de vermut sec (Noilly Pratt o Martini sec)
- 1 pela de llimona
PREPARACIÓ
1. En una copa gelada de còctel, poseu-hi l'oliva. Reserveu-ho.
2. En una coctelera amb glaçons, barregeu-hi les dues mesures de ginebra i el rajolí de vermut sec. Remeneu-ho durant 15 segons amb una cullera i sacsegeu-ho un parell de segons més.
3. Serviu la beguda a la copa i afegiu-hi, si voleu, ratlladures de la pell de la llimona.
2. En una coctelera amb glaçons, barregeu-hi les dues mesures de ginebra i el rajolí de vermut sec. Remeneu-ho durant 15 segons amb una cullera i sacsegeu-ho un parell de segons més.
3. Serviu la beguda a la copa i afegiu-hi, si voleu, ratlladures de la pell de la llimona.