Déntol a la marinesca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jaume Subirós
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Empordà, Figueres
INGREDIENTS
- 600 g de déntol
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 tomàquet
- 1/2 pastanaga
- julivert
- api
- farigola
- fonoll
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- 300 cl de brou de peix
- 150 g de crema de llet
PREPARACIÓ
Per fer el sofregit daureu la ceba i el porro picats en una paella calenta amb oli.
Després afegiu-hi el tomàquet triturat i el déntol tallat a trossos i salat, i remeneu-ho. Quan el déntol estigui una mica daurat, poseu-hi la pastanaga, el julivert, l'api, la farigola i el fonoll ligats amb un cordillet i deixeu-ho coure durant 8 minuts. Un cop hagi arrencat el bull, afegiu-hi també el brou de peix calent i la crema de llet, i deixeu-ho reduir a la meitat. Ja ho podreu emplatar.
Després afegiu-hi el tomàquet triturat i el déntol tallat a trossos i salat, i remeneu-ho. Quan el déntol estigui una mica daurat, poseu-hi la pastanaga, el julivert, l'api, la farigola i el fonoll ligats amb un cordillet i deixeu-ho coure durant 8 minuts. Un cop hagi arrencat el bull, afegiu-hi també el brou de peix calent i la crema de llet, i deixeu-ho reduir a la meitat. Ja ho podreu emplatar.