Daus de rap rostit amb cansalada, faves i carxofes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Vicente
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'Àpat, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta elaboració, pel seu contingut en faves i verdures, és especialment rica en fibra soluble i insoluble, per tant ens ajuda a regular el trànsit intestinal i evitar el restrenyimentAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de cua de rap
  • 100 g de cansalada ibèrica curada
  • fulles de sàlvia
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • Per al guisadet de faves:
  • 250 g de favetes pelades
  • 6 carxofes
  • 2 cebes tendres
  • brou de verdures
  • 1 raig de xerès sec
  • julivert
  • menta

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la cua de rap a daus, salpebreu-los, cobriu-los amb la sàlvia picada, emboliqueu-los amb la cansalada tallada a làmines ben fines
i deixeu-los refredar a la nevera durant una estona.Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli, salteu la ceba tendra picada, les carxofes tallades a quarts i les faves pelades durant uns minuts. Seguidament, afegiu-hi el xerès, deixeu-lo reduir, poseu-hi el brou, la sal, el julivert picat i unes fulles de menta, abaixeu el foc i deixeu-ho coure tot junt durant uns 15 minuts.A continuació, en una paella amb una mica d'oli d'oliva salteu els daus de rap. Quan la cansalada estigui dauradeta, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn durant uns 7 minuts.I ja per acabar, emplateu el guisadet de faves, poseu-hi els daus de rap a sobre i guarniu el plat amb unes fulles de menta i un raig d'oli d'oliva.
Anar al contingut