Dàtils i ceba amb iogurt i nous

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pius Alibek
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Mesopotamia, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 cebes
  • 1 grapat de dàtils
  • 50 g de nou picada
  • 100 g de iogurt
  • cúrcuma o colorant alimentari
  • sal
  • pebre
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba en una paella amb oli de gira-sol calent.
Mentrestant, talleu els dàtils en tires fines.

Quan la ceba estigui daurada, abaixeu el foc. Després, incorporeu-hi els dàtils i remeneu-ho una mica. Retireu la paella del foc, afegiu-hi la cúrcuma i deixeu-ho refredar.

A continuació, poseu la ceba ja freda en un bol, incorporeu-hi la sal, el pebre, la nou picada i el iogurt,i remeneu-ho. Emplateu-ho i serviu-ho acompanyat de pa de pita.
Anar al contingut