Dàtils i ceba amb iogurt i nous
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pius Alibek
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Mesopotamia, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 cebes
- 1 grapat de dàtils
- 50 g de nou picada
- 100 g de iogurt
- cúrcuma o colorant alimentari
- sal
- pebre
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba en una paella amb oli de gira-sol calent.
Mentrestant, talleu els dàtils en tires fines.
Quan la ceba estigui daurada, abaixeu el foc. Després, incorporeu-hi els dàtils i remeneu-ho una mica. Retireu la paella del foc, afegiu-hi la cúrcuma i deixeu-ho refredar.
A continuació, poseu la ceba ja freda en un bol, incorporeu-hi la sal, el pebre, la nou picada i el iogurt,i remeneu-ho. Emplateu-ho i serviu-ho acompanyat de pa de pita.
Mentrestant, talleu els dàtils en tires fines.
Quan la ceba estigui daurada, abaixeu el foc. Després, incorporeu-hi els dàtils i remeneu-ho una mica. Retireu la paella del foc, afegiu-hi la cúrcuma i deixeu-ho refredar.
A continuació, poseu la ceba ja freda en un bol, incorporeu-hi la sal, el pebre, la nou picada i el iogurt,i remeneu-ho. Emplateu-ho i serviu-ho acompanyat de pa de pita.